GT Care lakverzegeling service by Gyeon Quartz Coatings

Gyeon Quartz ceramische coating is een innovatieve permanente lakverzegeling welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde detailing behandeling. Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de siliciumdioxide (SiO₂) technologie.

Voordelen van Gyeon Quartz coating:
  • Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is uw auto heel gemakkelijk te onderhouden, het vuil hecht vele malen minder aan het oppervlak waardoor u uw auto door enkel af te spuiten met hoge druk water bijvoorbeeld al schoon krijgt.
  • Doordat het meeste vuil al verwijderd is na het afspuiten, is de kans op waskrassen bijna nihil.
  • De coating/lakverzegeling is een harde laag bovenop de lak, wat betekent dat deze o.a. beschermt tegen: fijne waskrassen, zure regen, uv-stralen, contaminaties zoals vogelpoep, insecten en teer.
  • Autolakken van de laatste generatie zijn veelal compleet op waterbasis aangebracht in de fabriek, de lak is in tegenstelling tot de de oude 2comp. lak zeer slecht bestand tegen inbranden van vogeluitwerpselen en insecten. Gyeon Quartz coating vormt een extra buffer tegen de zuren van vogeluitwerpselen en insecten waardoor lakschade voorkomen kan worden.
  • Permanente hechting van het product, wanneer de ceramische coating volledig droog is vormt deze een permante laag die de poriëren van oppervlak afsluit waardoor bovengenoemde eigenschappen behouden blijven.
  • Ook voor het beschermen van kunststof, ruiten, velgen, leder en stof heeft Gyeon een coating beschikbaar. U kunt ook deze behandelingen laten uitvoeren in ons atelier.
  • Zoekt u een duurzame lakbescherming, dan is Gyeon Quartz de juiste keuze.

Wij bieden u de keuze uit diverse formules:

Gyeon CanCoat Q²
Een enkele laag, duurzaamheid 6-12 maanden

Gyeon Pure Q²
Een enkele laag, duurzaamheid 18maanden / 30000km

Gyeon Mohs Q²
Twee lagen die elk 2micron toevoegen, duurzaamheid 18maanden / 30000km

Gyeon Syncro Q²
Drie lagen! Bestaat uit twee lagen Mohs Q² afgewerkt met Q² Skin, een dikke flexibele top coat welke voor een groot zelfreinigend effect zorgt. Duurzaamheid min. 24maanden / 40000km.

klsjdajsdhaksjdhasj