Test

[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Welkom bij GT Care”][/block_title]

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledige wagen “Make-over”. Wij staan klaar om u het beste advies te geven omtrent de cosmetische verzorging en het esthetisch onderhoud van uw wagen. Naast wassen, waxen en polijsten zorgen wij ook dat uw interieur terug in topconditie staat.

Verder zijn wij ook experts in het aanbrengen van Quartz-coatings, hiervoor werken wij met het merk Gyeon. Ook voor uw classic car bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over een op maat gemaakte behandeling voor uw oldtimer.

[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Onze diensten”][/block_title]

Exterieur

Exterieur

Krasvrije handwas, verwijderen waskrassen, ingebrande vogelpoep, doffe lak of het beschermen van de lak, velgen, kunststofdelen, enz… wij bieden tal van oplossingen aan die bij u en u wagen past.

Interieur

Interieur

Dieptereiniging van stoffen of lederen interieur, langdurige bescherming en voeden van leder, reinigen en voeden van kunststofdelen.

Classic Car

Classic Car

Oude lak, verouderde kunststofdelen, chroom, leder, enz… klassieke wagens vragen om een andere aanpak dan moderne wagens. Wij hebben de nodige know-how om uw klassieker terug te laten schitteren.

Gyeon Quartz Coatings

Gyeon Quartz Coatings

U zoekt een duurzame lakbescherming voor u wagen of nieuwe wagen?