GT Care Classic Car Detailing service

klsjdajsdhaksjdhasj

Als gepassioneerde oldtimerliefhebber hebben wij doorgeen de jaren veel ervaring opgedaan hoe een oldtimer cosmetisch te behandelen met respect voor de oude materialen. Voor uw classic car hebben wij een een formule samengesteld die de looks van uw classic car naar een hoger niveau brengt en deze beschermd tegen wegvuil en weersinvloeden.

Uw classic car wordt volledig handgewassen met een minimum aan water en NIET met hoge druk. Water is en blijft de grootste vijand tijdens het conserveren van uw classic car, juist daarom is het belangrijk dat er geen water in ongewenste plaatsen en kieren terechtkomt. De felsranden van de wielkasten worden gereingd en ontdaan van opgestapeld wegvuil en zand.

Uw classic car wordt gedroogd dmv van ultra-zachte hoogpolige microvezeldoeken, kieren en naden worden uitgeblazen.

De lak van uw classic car wordt dan machinaal gepolijst met een zeer lichte polish die zorgt voor een mooie diepe glans zonder veel materiaal af te nemen. Deze behandeling vormt dan ook de ideale basis voor het aanbrengen van een lakbescherming.

De lakbescherming bestaat uit een laag Swissvax Concorso carnuabawas van de zwitsere fabriekant Swissvax. Als optie kan ook gekozen worden voor een wax aangepast aan de leeftijd, oorsprong en merk van uw classic car.

De chroomdelen worden opgeblonken en beschermd met wax.

De velgen worden voorzien van 2-lagen “wheel sealant”, dit zorgt voor een langdurige beschermlaag tegen remstof.

Rubbers worden gevoed waardoor ze hun zwarte kleur terugkrijgen en soepel blijven.

Het interieur wordt gereinigd, kunststof voorzien van beschermende dressing en leder gevoed. Ruiten worden aan binnen/buitenzijde ontvet en streepvrij gereinigd.

Tot slot wordt nog een vuilafstotende bandendressing aangebracht met satin finish.